Please select your page

 

e-Geist a fost înființată în anul 2004 de către specialiști IT. Aceștia au făcut parte din echipa care a ajutat la dezvoltarea, testarea  distribuția de software pe numeroase proiecte de diferite mărimi, și au fost recunoscuți ca membri valoroși ai echipelor, fiind numiți în poziții-cheie de conducere.

Cu sediul principal în București, România, cu birouri în zona Frankfurt, Germania și în viitorul apropiat, în Zurich, Elveția, e-Geist oferă soluții tehnice integrate, inclusiv recrutare IT, consultanță specializată pe servicii și administrare, outsourcing de personal.

În 2006, e-Geist a început să ofere servicii în Marea Britanie. De atunci, mai multe proiecte în curs de dezvoltare și distribuție de software au fost externalizate către e-Geist. Misiunea noastră este de a fi recunoscuți pe scară largă ca furnizorul cel mai creativ și dinamic pe zona de abilități și resurse IT de pe piață.

Susținem furnizarea la un nivel înalt de calitate a tuturor serviciilor către clienții noștri prin înțelegerea pe deplin a nevoile și cerințelor lor, dar și privindu-i ca parte importantă a companiei noastre. e-Geist este o organizație de servicii tehnice cu infrastructură și logistică, care oferă clienților o abordare unică pentru partea tehnică de găsire a resurselor, lucru care duce la economie în timp, eficiență, bani și resurse.

Cu parteneri puternici alături putem să dăm asigurarea că e-Geist poate contracta, dezvolta, testa, distribui sau participa la proiecte la orice scară de mărime și implicare. Ne mândrim cu onestitatea, integritatea și calitatea angajaților noștri. Investiția în formarea și dezvoltarea celei mai prețioase resurse a noastră oamenii este de importanță capitală în susținerea planurilor ambițioase de dezvoltare.

 

ECHIPA E-GEIST

Cezar Bocu
IT Security Manager


Cezar are o experiență de peste 18 ani in domeniul IT - zona de quality assurance, management de soluții, proiectare și arhitectura. Implicat în proiecte de diferite mărimi, conducând echipe medii și mari, a învățat management "pe front". A dezvoltat traininguri de Linux.

Vorbește fluent: Agile, Linux, Perl, Java, MS-SQL, Fedora, IT Security

Atunci când nu este la birou - iarna îl poți găsi pe pârtia de ski sau făcând derapaje controlate cu mașina pe drumuri în vârf de munte. Vara alege offroad-ul și plaja. Chiar și când e departe de muncă, îi place să citească știri din lumea IT și glume Linux. Este responsabilul echipei noastre pe partea de bancuri sadice și muzică rock.

 

Cornel Chirita
Managing Partener


Cornel are o experiență de peste 18 ani în domeniul IT - zona de programare Linux, MySQL și testare. Implicat în proiecte de mărime medie și mare are experiență pe partea de management de echipă, dezvoltare de soft și implementare, este specialist în mașini virtuale și rețea.

Vorbește fluent: Java, C++, Oracle, SQL, Linux, Bugzilla, Citrix.

Atunci când nu este la birou - aleargă după cei doi copii, se joacă RPG-uri și citește cărți de psihologie. Vara, lângă mare se reîntoarce la stilul de literatură SF și fantasy, devorând cărțile prin aplicațiile de mobil. Este implicat în voluntariat - atunci când are timp liber. Este responsabilul echipei cu organizarea și mâncarea bună.

Claudiu "Mike" Covaci
Art Director & Communication


Mike are o experiență de peste 18 ani în zona de design - printing, agentii de publicitate si media

Vorbește fluent: Corel, InDesign, Illustrator, Photoshop, After Effects, Sony Vegas..etc

Atunci când nu este la birou - il poți găsi in varf de munte sau in Vama Veche ascultand muzici precum urmatoarele: Pink Floyd, Purple, Queen, Maiden, Metallica, Rammstein and many more. \m/


 

De ce să alegeți o companie de outsourcing IT din România?

Atunci când alegi o companie de outsourcing software din România, vei avea acces la o plajă largă de dezvoltatori de software foarte bine calificați în utilizarea de tehnologii, cum ar fi Java, Oracle, C ++, .NET sau BI (Business Intelligence). România se clasează printre primele destinații de outsourcing de software din lume datorită costurilor relativ scăzute ale forței de muncă, abilităților excelente de limbi străine și a învățământului tehnic de înaltă calitate - oferind astfel o calitate înaltă a serviciilor indiferent că vorbim despre dezvoltarea, testarea sau întreținerea de software. O colaborare cu noi îți va aduce soluții gândite în afara cutiei, accesul la o rețea de colaboratori cu performanțe pe diferite tipuri de proiecte care îți vor aduce beneficii pe partea de reducere de costuri, timp sau mașini. Încă nu am găsit provocarea la care să nu venim cu soluții, dă-ne un email și îți răspundem în 48 de ore cu propunerea noastră.

e-Geist

Buy now

You can now buy this awesome Joomla Theme directly on Themeforest for a really low price for this awesome and stunning Joomla product!

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

BUY NOW ON THEMEFOREST

×

Register now


Vino în echipa noastră:

Putem să îți promitem un mediu de lucru plăcut și prietenos, sau putem să îți spunem adevărul: sunt zile cu termene limită, în care vrei să îți iei câmpii însă peste care treci cu ajutorul colegilor și a râsetelor care se propagă în echipă. Team-building-urile sunt lipsite de clasicul joc și debriefing. Și cererile partenerilor noștri variază de la ușor la „am nevoie de ajutor!”. Așa că dacă vrei să intri în echipa noastră, trimite un semn completând următoarele câmpuri:  or   Login

Putem să îți promitem un mediu de lucru plăcut și prietenos, sau putem să îți spunem adevărul: sunt zile cu termene limită, în care vrei să îți iei câmpii însă peste care treci cu ajutorul colegilor și a râsetelor care se propagă în echipă. Team-building-urile sunt lipsite de clasicul joc și debriefing. Și cererile partenerilor noștri variază de la ușor la „am nevoie de ajutor!”. Așa că dacă vrei să intri în echipa noastră, trimite un semn completând următoarele câmpuri:

×